Smrčanje in ušesni čepki
Nežni in udobni kot pero

Čepki za miren spanec - SleepExpert

Vaš partner za mirno spanje – čepki SleepExpert

Vas moti hrup smrčanja ali prometa?
Delate ponoči in se želite podnevi mirno naspati, pa je okolica preglasna?
Imate glasne sosede, male otroke ali glasnega psa?
Mogoče stanujete v dijaškem ali študentskem domu in se želite v miru in tišini učiti in spati?

Če je kateri od odgovorov pritrdilen, potem so čepki SleepExpert prava in zelo udobna izbira!

V času počitka sta mir in tišina še posebej dragocena, saj naši možgani potrebujejo sprostitev. Različni zvoki iz okolja, kot sta na primer hrup zaradi prometa ali glasno smrčanje, lahko kratijo dragoceni spanec in dolgoročno vplivajo tudi na celostno dobro počutje.

 

Poskrbite za mirne in spokojne noči

Težave z nespečnostjo zaradi hrupa lahko enkrat za vselej enostavno odpravite s profesionalnimi čepki SleepExpert, izdelanimi neposredno za vas.

Naši silikonski čepki SleepExpert so izdelani iz zelo mehkega silikona, poleg tega pa so anatomsko prilagojeni za spanje. Posebnost je, da so vam čepki resnično prilagojeni po meri, zaradi česar so popolnoma nemoteči ter vam omogočajo nemoteno nošenje. Odlično se prilegajo ušesu in ponoči ne padejo ven.

Čepki so na voljo v sledečih izvedbah:

  • s filtrom (po meri ušesa) – SleepExpert+
  • brez filtra (po meri ušesa) – SleepExpert

Čepki SleepExpert+ imajo vstavljen filter, preko katerega udušimo hrup in izravnamo tlak. Na ta način dosežemo, da uporabnik ne sliši svojih organov, kar bi bilo pri klasičnih čepkih ponoči moteče, kljub vsemu pa nemoteno sliši opozorilne tone, npr. jutranjo budilko.

Čepki SleepExpert (brez filtra) pa so sicer zaprti, kar vsak posameznik občuti drugače, so pa zelo udobni in narejeni po meri ter v vseh vidikih prekašajo klasične penaste ali druge standardne čepke.

Ušesne čepke lahko izdelamo že v 1-2 dneh.
Pošljite povpraševanje

Zaupajo nam