Mnenja strank

Ušesni čepki za plavanje (Swim Expert +) so SUPER. Popolnoma nič mi ni šla voda v ušesa, delfinčke pa sem vseeno slišala.

Barbara Besek

Samo toliko, da Vam sporočim povratno informacijo, pri vas sem naročil nove čepke BUM Expert® + (strelski čepki s filtrom) in vam moram povedati, da sem jih danes prvič uporabil pri strelskih vajah in vam povem, da so FANTASTIČNI, odlični, skratka sem več kot zadovoljen, se odlično prilegajo mojim ušesom in kar je bistveno, da mi varujejo sluh, še enkrat vam hvala. Želim vam čim več poslovnih uspehov.

Mlakar Sebastijan, policaj

Čepki SLEEP Expert® + (čepki za spanje s filtrom) so zakon in so kvalitetni in jih nikoli ne bom več zamenjala ali bila brez. Tako, da same pozitivne pohvale o čepkih in o vaših uslugah. Ste zakon!

Irena Vidic, farmacevtska tehnica, vodja drogerije v lekarni

Čepke za industrijo podjetje Impol uporablja že dalj časa. So ergonomsko oblikovani po ušesu posameznika in se prilagajajo glede na jakost hrupa. Za nas je bila rešitev primerna na delovnih mestih, kjer nivo hrupa presega dovoljene vrednosti za nekaj decibelov. Tako ni bilo potrebno delati dodatnih protihrupnih zaščit, zaposleni pa so s čepki imeli zaščito, ki je bila na teh delovnih mestih nujno potrebna. Delavci so čepke dobro sprejeli, so z njimi zadovoljni in kot vidim jih redno uporabljajo!

IMPOL FT d.o.o.
Viljem Rup, vodja Impol FT d.o.o.

Že leta uporabljam zaščito za sluh narejeno po meri in sem z njimi zelo zadovoljen. Trenutno uporabljam novi par zaščitnih čepkov, ki so popolnoma zadovoljili moja pričakovanja. Poleg zaščite mi omogočajo normalno verbalno komunikacijo s sodelavci in tudi komunikacijo po telefonu. Podjetje EarExpert je zelo inovativno in naravnano zadovoljevanju potreb uporabnikov. Z veseljem sodelujemo že več kot desetletje z njim.

GKN Driveline Slovenija d.o.o.
Andrej Poklič, direktor

Z EarExpert-om sodelujemo že 14 let brez težav in zapletov. Kot tim so zelo zanesljivi, strokovni, odzivni, njihov odnos do naših zaposlenih je individualen in zares na visokem nivoju. Naši zaposleni z veseljem uporabljajo njihove čepke, saj so zelo udobni in kvalitetni. EarExpert je partner katerega priporočam za dolgoročno sodelovanje.

GKN Driveline Slovenija d.o.o.
Strokovni delavec za varnost in zdravje pri delu
Brane Škoberne

Podjetje Unior d.d. že več kot 15 let sodeluje z EarExpert-om, ki nam je predstavil zaščito sluha po meri uporabnika. V začetku so bili pri uporabnikih - delavcih prisotni pomisleki o kvaliteti zaščite sluha po meri. Vendar so po nekaj mesecih ugotovili, da je to dobra zaščita sluha in lahko vzdrževanje higiene. Pohvalili so se ostalim sodelavcem in v zdajšnjem času delavci sami sprašujejo, kdaj bodo spet meritve »za čepke«. Trenutno poteka že tretja obnovo zaščite sluha po meri. Ves ta čas pa nam tudi priporočajo novitete, izdelajo čepke v dogovorjenem roku in se maksimalno potrudijo za naše delavce, tako, da so oni zadovoljni z uporabo zaščite sluha. Z zdravstvenega vidika pa je tudi v ponos podjetju Unior d.d. da skrbi za ohranjanje zdravja za svoje zaposlene.

Mnenje strokovnega sodelavca ViZD Unior d.d. Danile Sojič

Naše sodelovanje je zgledno. Naročanje je tekoče in brez problemov.

Gregor Kic, oddelek ZVO LJ, Lek Pharmaceuticals d.d.

Zaupajo nam