Mnenja strank

Že dlje časa uporabljam čepke po meri za streljanje s pištolo in revolverjem na treningih in na tekmovanjih ter sem z njimi izredno zadovoljen. Pred tem sem preizkusil različne druge produkte za zaščito sluha, od slušalk tako aktivnih kot pasivnih, tudi druge različne čepke, vendar so tile daleč najboljši.

Zupanc Drago, Medicinski center Paracelzus d.o.o.

V podjetju Precision Resource d.o.o. vlagamo v zdravje ter varnost zaposlenih, zato smo se odločili, da vsem zaposlenim zagotovimo ustrezno zaščito sluha. Predhodno smo imeli v uporabi penaste čepke za enkratno uporabo, kjer pa so uporabnike po nekaj urah uporabe začele boleti ušesa. Po zbiranju najboljšega ponudnika, smo se zaradi dobrih referenc odločili za čepke podjetja EarExpert d.o.o. Zaposleni, kateri delajo neposredno na glasnih strojih, so prejeli čepke izdelane po meri, vsi ostali zaposleni pa so prejeli standardne silikonske čepke WORK UNI. Sam odvzem odtisa je bil hiter, neboleč prav tako so bile podane vse potrebne informacije glede uporabe, s čepki so zaposleni zelo zadovoljni. EarExpert d.o.o. bo tudi v prihodnje ostal naš partner pri dobavi zaščite sluha.

Blaž Seljak / Quality system & Health, Safety and Environment coordinator

Uporabljam glasbene čepke po meri TONE expert in čepke po meri za spanje SLEEP expert. Oboji so izvrstni in ni mi žal, da sem se odločil za nakup. Čepke za spanje sem uporabljal tudi pri učenju, saj odlično znižajo zvok iz okolice, poleg tega pa so izredno udobni. Tudi po nekaj urnem spanju na boku ne čutim nikakršnih bolečin, ki se sicer pojavijo pri uporabi navadnih čepkov. Glasbeni čepki TONE expert odlično znižajo jakost zvoka in so skoraj nevidni. Hvala vam in vsekakor bom priporočal vaše izdelke tudi drugim.

Rok Zupančič

Standardni čepki TONE expert so odlični, sem jih testiral na žuru v Ljubljani. Hvala vam.

Mišo Cicigoi

Sodelovanje s podjetjem EarExpert d.o.o. nam je bilo v veselje. Svoje delo so opravili profesionalno, kakovostno in hitro. Čepke po meri za 25 zaposlenih so nam izdelali v pičlih 3 dneh. Naši zaposleni pa jih redno uporabljajo in so presenečeni nad udobjem ob nošenju. Toplo jih priporočam vsem, ki potrebujete zaščito sluha, saj so res edinstveni. Storitev pa je opravljena brezhibno.

Pia Krabonja, Vodja področja za kadrovske in splošne zadeve

Strokovno svetovanje, kvalitetna izvedba, hiter odziv 😊

Nataša Cigoj, Področje varovanja zdravja in ekologije, Luka Koper d.d.

Čepki so izjemno udobni za nošenje. Tudi po celem delovnem dnevu niso moteči za ušesa. Zanimivo je, da prej, ko sem imel navadne penaste čepke, nisem slišal nič. Čepki EarExpert zadušijo hrup, slišim pa zvonjenje svojega telefona in tudi SMS obvestila. S prejšnjimi (penastimi čepki) teh zvokov nisem slišal. Toplo priporočam vsakemu, ki je v delovnem okolju, kjer je neprestano hrup.

Zaposleni pri podjetju Lumar IG d.o.o.

Ker smo v našem podjetju Pekarna Pečjak d.o.o. zapisani kakovosti, tudi od svojih dobaviteljev pričakujemo enako. Zato smo se odločili za naročilo čepkov za ušesa pri podjetju EarExpert, saj prisluhnejo našim zahtevam, nam zaradi svojih izkušenj znajo predlagati, kaj bi bilo za nas najboljše ter dogovorjeno, dosledno in profesionalno izpolnijo. Veseli smo, da sodelujemo s podjetjem EarExpert, saj ponujajo vrhunski izdelek in korekten poslovni odnos.

Gregor Uhan, vodja proizvodnje Pekarna Pečjak d.o.o.

S podjetjem EarExpert d.o.o. smo zelo zadovoljni, saj sodelujemo že več let. Nikoli nismo imeli problemov ali reklamacij z njihovimi produkti. So hitri in ažurni, če pa je kaj za prilagoditi, vedno prisluhnejo.

Matjaž Petrič (vodja proizvodnje), PETRIČ D.O.O.

Moram pa pohvaliti vaše čepke. Zadeva funkcionira odlično. Pogovarjanje v livarni še nikoli ni bilo tako prijetno 😊

Timotej Grčar (oddelek za varnost in zdravje pri delu), LTH CASTINGS D.O.O.

Uporabljam silikonske čepke Jrenum flex ® že vrsto let in sem z njimi zelo zadovoljen.

Tihomir Strajnič

S podjetjem EarExpert d.o.o. že več let dobro sodelujemo. Uporabljamo čepke za industrijo, ki so individualno prilagojeni uporabnikom. Naši zaposleni so tako deležni najboljše zaščite sluha in so s čepki zelo zadovoljni.

Mojca Kramberger, SILKEM D.O.O.

S podjetjem EarExpert d.o.o. sodelujemo že več let in smo zelo zadovoljni. Za zaščito sluha v kovinski proizvodnji, so čepki izdelani po meri ušesa prava izbira, saj so kakovostni in udobni. Vsi zaposleni jih z veseljem uporabljajo.

Maja Mešič, MEGRAS D.O.O.

Zaposlene so s čepki po meri zelo zadovoljne, zato računam, da bomo v nadalje še sodelovali z vami!

Zarja ZRINSKI, SOGEFI FILTRATION D.O.O.

Čepke za industrijo podjetje Impol uporablja že dalj časa. So ergonomsko oblikovani po ušesu posameznika in se prilagajajo glede na jakost hrupa. Za nas je bila rešitev primerna na delovnih mestih, kjer nivo hrupa presega dovoljene vrednosti za nekaj decibelov. Tako ni bilo potrebno delati dodatnih protihrupnih zaščit, zaposleni pa so s čepki imeli zaščito, ki je bila na teh delovnih mestih nujno potrebna. Delavci so čepke dobro sprejeli, so z njimi zadovoljni in kot vidim jih redno uporabljajo!

Viljem Rup (vodja), IMPOL FT D.O.O.

Že leta uporabljam zaščito za sluh narejeno po meri in sem z njimi zelo zadovoljen. Trenutno uporabljam novi par zaščitnih čepkov, ki so popolnoma zadovoljili moja pričakovanja. Poleg zaščite mi omogočajo normalno verbalno komunikacijo s sodelavci in tudi komunikacijo po telefonu. Podjetje EarExpert je zelo inovativno in naravnano zadovoljevanju potreb uporabnikov. Z veseljem sodelujemo že več kot desetletje z njim.

Andrej Poklič (direktor), GKN DRIVELINE SLOVENIJA D.O.O.

Z EarExpert-om sodelujemo že 15 let brez težav in zapletov. Kot tim so zelo zanesljivi, strokovni, odzivni, njihov odnos do naših zaposlenih je individualen in zares na visokem nivoju. Naši zaposleni z veseljem uporabljajo njihove čepke, saj so zelo udobni in kvalitetni. EarExpert je partner katerega priporočam za dolgoročno sodelovanje.

Brane Škoberne (varnost in zdravje pri delu), GKN DRIVELINE SLOVENIJA D.O.O.

Podjetje Unior d.d. že več kot 18 let sodeluje z EarExpert-om, ki nam je predstavil zaščito sluha po meri uporabnika. V začetku so bili pri uporabnikih - delavcih prisotni pomisleki o kvaliteti zaščite sluha po meri. Vendar so po nekaj mesecih ugotovili, da je to dobra zaščita sluha in lahko vzdrževanje higiene. Pohvalili so se ostalim sodelavcem in v zdajšnjem času delavci sami sprašujejo, kdaj bodo spet meritve »za čepke«. Trenutno poteka že tretja obnovo zaščite sluha po meri. Ves ta čas pa nam tudi priporočajo novitete, izdelajo čepke v dogovorjenem roku in se maksimalno potrudijo za naše delavce, tako, da so oni zadovoljni z uporabo zaščite sluha. Z zdravstvenega vidika pa je tudi v ponos podjetju Unior d.d. da skrbi za ohranjanje zdravja za svoje zaposlene.

Danila Sojič (strokovna sodelavka ViZD), UNIOR D.D.

Naše sodelovanje je zgledno. Naročanje je tekoče in brez problemov.

Gregor Kic (oddelek ZVO LJ), Lek Pharmaceuticals d.d.

Ušesni čepki za plavanje s filtrom so SUPER. Popolnoma nič mi ni šla voda v ušesa, delfinčke pa sem vseeno slišala.

Barbara Besek

Standardne čepke za v vodo s filtrom, sem uporabljala zadnja tri leta in jih ne morem prehvalit! Zelo kakovosten izdelek in resnično nič ne prepusti vode - prvič po 30 letih se lahko potapljam, hvala vam 🥰 Morda še komu pomaga, meni je res tako polepšalo življenje, nikoli nisem tako uživala v vodi kot lahko zdaj!

Urška Resnik

Ni besede s katero bi opisala vašo dobro delo in prijaznost. Čepke za našo tamalo, ste izdelali in naredili s prijaznostjo, zakaj smo vam zelo hvaležni, saj je naša pupika imela zelo neprijetne izkušnje od pregledov ušes pa vse do zdravljenja. Vzeli ste si čas za otroka, delali, da je bilo njemu prijazno in da se je dobro počutil. Same pohvale in kadar bomo potrebovali nove čepke se bomo ponovno obrnili na vas.

Mateja Voršič, mamica 4 letne punčke

S čepki bike EXPERT sva z ženo zelo zadovoljna, naročila sva jih oba.. Hrup vetra naju med vožnjo na motorju več ne utruja, tako da sva zvečer veliko manj utrujena. Med vožnjo sem tako bolj osredotočen na promet, ker ni tistega motečega hrupa, sicer pa se slišiva skoraj normalno med seboj.

Marko Hribar

Zadnje 3 dni sem preživel na strelišču. Ogromno pokanja, govorjenja, pokanja...
Čepki bum EXPERT so vrhunski. Končno lahko imam čepke cel dan v ušesih, brez bolečine in kar je najpomembneje, pozabiš, da jih sploh nosiš. Govorjenje slišiš normalno, pok te ne preseneti.
Zanimiva izkušnja: na začetku, ko si daš čepke v ušesa jih čutiš. Potem pa po nekaj minutah, kot bi se zaradi telesne temperature masa zmehčala, jih preprosto ne čutiš več, opravijo pa svoje delo v nulo.
Res vrhunski izdelek.

Matjaž Cimerman

Samo toliko, da Vam sporočim povratno informacijo, pri vas sem naročil čepke bum EXPERT in vam moram povedati, da sem jih danes prvič uporabil pri strelskih vajah in vam povem, da so FANTASTIČNI, odlični, skratka sem več kot zadovoljen, se odlično prilegajo mojim ušesom in kar je bistveno, da mi varujejo sluh, še enkrat vam hvala. Želim vam čim več poslovnih uspehov.

Mlakar Sebastijan, policaj

Za sabo imam več kot 15 let aktivnega udejstvovanja v streljanju. V tem času sem večinoma tekmoval v praktičnem streljanju po pravilih mednarodne zveze za praktično strelstvo (IPSC). Tekmujem s pištolo, puško in šibrenico tako na državnem, evropskem in svetovnem nivoju. Kot v vseh strelskih športih se tudi v praktičnem strelstvu potrebuje vrhunsko orožje in opremo. Med opremo vsekakor spada tudi ustrezna zaščita vida in sluha. Prav pri zaščiti sluha pa se večkrat pojavijo težave, kakšno zaščito uporabljat, da bo zadovoljila vse potrebe. V vseh teh letih sem preizkusu veliko izdelkov. Navadne glušnike, aktivne glušnike, vlite čepe po meri itd… Vsi ti izdelki imajo svoje prednosti, kakor tudi slabosti. Npr. pri uporabi glušnikov problem predstavlja pritiskanje glušnikov ob okvir zaščitnih očal, predvsem pa v poletnih mesecih je težava potenje okrog ušes. Pri uporabi čepkov vlitih po meri sem naletel na bolečine v ušesih po nekajurni uporabi. V začetku leta 2019 sem po naključju spoznal izdelke podjetja EarExpert d.o.o. (www.ear-expert.si). Kot vsi trgovci, ki pred nakupom obljubljajo kako je izdelek odličen, boljšega ni na tržišču sem z začetka bil nekoliko skeptičen, da je vse res kar mi je bilo predstavljeno.

Kljub skeptičnosti sem se odločil za strelske čepke BUM Expert. Takoj ko sem dobil čepke sem bil navdušen nad udobnostjo, prav tako pa nad kvaliteto dušitve pokov. Sedaj čepke uporabljam več kot pol leta skoraj vsakodnevno in izkušnje so odlične. Dejansko strelski čepki bum EXPERT so tisto kar mi je bilo predstavljeno. Zelo kvaliteten izdelek, katerega lahko uporabljaš v vseh letnih časih več ur dnevno brez težav. Čepki so tako kvalitetni da jih lahko uporabiš za zaščito pri uporabi kakršnegakoli orožja.

V vseh teh letih aktivnega strelstva sem res preizkusil veliko izdelkov, ampak tako kvalitetnega izdelka, katerega lahko uporabljaš skozi celo leto brez težav in to z vsemi vrstami ročnega orožja, še nisem imel. Čepke BUM Expert priporočam vsem, ki se ukvarjajo s kakršnimkoli strelstvom, ter hočejo zelo kvalitetno in udobno zaščito sluha.

Martin Humar, IPSC Državni prvak

V več kot deset letni strelski karieri sem uporabljal veliko različne zaščite sluha. Uporabljal sem navadne slušalke, aktivne slušalke znamk Peltor in MSA Sordin z gel vložki. Pri vse slušalkah tudi tistih z gel vložki sem po treh urah že čutil bolečine, ker pritiskajo na uho, kjer so zaščitna očala nameščena za ušesom. In kadar je tekma trajala cel dan, je bolečina lahko postala tudi nevzdržna. Zaradi tega sem preizkusil tudi več vrst čepkov narejenih po meri, klasičnih odlitih po ušesu kot tudi aktivnih silikonskih narejenih po meri. Pri uporabi obojih so me bolela ušesa, sicer bolečina se je pojavila kasneje in ni bila tako močna kot pri slušalkah, ampak kljub temu moteča pri celodnevni uporabi. Še ena negativna stran uporabe vseh silikonskih čepkov je bila tesnitev pri odpiranju ust. Pri odprtih ustih se mi je med ušesom in čepkom pojavila špranja in čepki so prepuščali več zvoka kot običajno, kar je bilo pri poku precej zaznavno.

Nato sem preizkusil še bum EXPERT čepke in že po prvi celodnevni uporabi sem bil navdušen zaradi dveh pomembnih dejavnikov. Kot prvo so izredno udobni za nošenje, celo tako udobni, da med tekmo pozabim, da imam nameščene in tudi po 10 urah na strelišču ne čutim prav nobene bolečine v ušesih. Kot drugo pa izredno dobro dušijo zvok in tudi pri odprtih ustih ostanejo popolnoma zatesnjeni. Povrhu vsega pa imajo še mehanski filter zvoka, ki omogoča normalen pogovor kljub odličnemu dušenju zvoka med streljanjem. Čepke bi priporočal vsem, ki so imeli kadarkoli težave z bolečimi ušesi zaradi uporabe zaščite sluha, kot tudi vsem tistim, ki jim je pomembno udobje in dobra zaščita sluha. Ker kljub kompaktnosti, zaradi katere tudi streljanje s puško ni nobena težava, dušijo poke več kot odlično.

Maks Hvalec, IPSC

Čepki BUM expert
V strelstvu je zaščita sluha izredno pomembna. Ko sem se pred dvema letoma začel ukvarjati s strelstvom, sem preko prijateljev in znancev, ki so se že ukvarjali s strelstvom, prejel veliko predlogov in nasvetov. V osnovi trg ponuja ogromno. Od navadni mehkih čepkov, ki so za večino relativno udobni, poceni in dobro dušijo poke, (vendar te odrežejo od okolice, se hitro izgubijo…), do elektronskih glušnikov in čepkov, ki so sicer dobra rešitev, ki pa je cenovno neugodna.

Ko sem se prvič srečal z BUM expert čepki sem bil skeptičen, saj sem do takrat že preizkusil navadne mehke čepke kot tudi elektronske glušnike dveh različnih proizvajalcev. O različnih čepkih po meri, sem do takrat slišal veliko različnih mnenj. Na priporočilo prijatelja, ki je izkušenj strelec in je že (med drugimi) preizkusil tudi Bum expert čepke, sem se odločil, da kontaktiram Stefani, da se dogovorim za pomerjanje oz. jemanje odtisa sluhovoda. Dogovorjena cena je bila nekje na pol poti med cenejšimi elektronskimi glušniki in elektronskimi glušniki uveljavljenih proizvajalcev.

Proces jemanja odtisa je bil relativno kratek ter enostaven. Po dobrem tednu so bili čepki že v poštnem nabiralniku. Po navajanju na vstavljanje je sledil prvi preizkus na strelišču. Navajen elektronskih glušnikov, sem se moral privaditi na to, da govor kolegov na strelišču ni bil ojačan. Do takrat sem uporabljal mehke čepke in elektronske glušnike (na najvišji jakosti zvoka) skupaj, saj so mi, v nekaterih situacijah (zaprti prostori, orožje močnejšega kalibra…) elektronski glušniki z dušenjem 22,23dB (SNR) bili premalo. Na to, da čepki BUM expert v normalnem stanju dušijo do 7 dB sem se privadil. Res impresivno pri čepkih BUM expert pa je dušenje poka, ki dosega 43dB. Čepke uporabljam pol leta in sem izredno zadovoljen z uporabo kot tudi razmerjem z ceno.

Čepki BUM expert združujejo dobre lastnosti navadnih penastih čepkov; odlično dušenje poka, udobje (tudi ob nošnji očal, ki je v strelstvu obvezna), udobje v toplem vremenu, v strelski torbi zasedejo malo prostora. Istočasno nima njihovih slabih lastnosti; odrezanost od okolice, ko ni poka; težje se skrijejo med opremo (zaradi vrvice in tobre).

V primerjavi z elektronskimi glušniki, imajo čepki bistvene prednosti: udobje (poleti ni dodatnega potenja okoli ušes, ni pritiskanja očal na glavo), boljše dušenje zvoka; ni potrebe po baterijah (elektronski glušniki zahtevajo baterije, ki jih po navadni nimaš s sabo takrat ko jih potrebuješ), velikost (v strelski torbi zavzamejo izredno malo prostora), nodpornost na vlago (nekateri elektronski glušniki niso odporni na vlago ter ob potenju in dežju ne delujejo pravilno).

Če bi si želel kaj več je malo manj dušenja v mirnem stanju, kar pa na koncu vedno odtehtajo zgornje dobre lastnosti.

Cena čepkov ni »nizka« in ni res »visoka«. Glede cene se čepki uvrščajo nad osnovne elektronske glušnike ter so vsaj 50 EUR pod elektronskimi glušniki uveljavljenih proizvajalcev. Cena elektronskih čepkov (ki se pojavljajo na trgu) in imajo dobre lastnosti elektronskih glušnikov in večino dobrih lastnosti BUM expert glušnikov, sicer padajo, vendar še vedno dosegajo cene okoli 300 EUR. Pri čemer je potrebno opozoriti, da je dušenje zvoka še vedno bistveno slabše (glede na zatrjevane podatke). Podobni pasivni čepki po meri za nižjo ceno sicer obstajajo, vendar po mojih informacijah ne dosegajo kvalitete čepkov BUM expert oz. zahtevajo več kompromisov.

Čepke Bum expert bi vsekakor priporočal vsem strelcem, saj sem mnenja, da ponujajo odlično dušenje poka ob minimalni izgubi dobrih lastnih elektronskih glušnikov (ki predstavljajo najpogostejšo izbiro strelcev pri zaščiti sluha).

Gregor

Čepki sleep EXPERT so zakon in so kvalitetni in jih nikoli ne bom več zamenjala ali bila brez. Tako, da same pozitivne pohvale o čepkih in o vaših uslugah. Ste zakon!

Irena Vidic (farmacevtska tehnica, vodja drogerije v lekarni)

Ker delam kot roudie z velikimi rock glasbenimi skupinami, je po navadi v času koncerta precej hrupno. Zelo sem zadovoljen s čepki tone EXPERT, saj mi zavarujejo sluh. Toplo priporočam vsem.

Marko JAKOFČIČ, JW ROUDIE pri SIDDHARTI

Kot glasbenica sem skozi leta sodelovala z raznimi glasbeniki in na vajah je po navadi bilo zelo hrupno. Zavedati sem se začela kako je moj sluh močno pomemben in da ga moram čuvati. S čepki tone EXPERT si sedaj zavarujem sluh in me ne skrbi več, da bi bilo preglasno. Tudi sam odlitek je bil narejen zelo hitro in strokovno, ter hitra dostava. Toplo priporočam vsem, ki so odvisni od svojega sluha.

MAJA ZALOŽNIK

Sem ljubitelj podvodnega ribolova na dah.
Žal sem v 7 letih lahko samo opazoval druge kako lovijo pod vodo. Imel sem huda vnetja in sem bil vsako poletje na antibiotikih.
Poskusil sem različne čepe za pod vodo. Ampak nikoli niso ustrezali mojim potrebam.
Po naključju sem na internetu našel čepe, ki so mi jih po posvetu s strokovnjakom, oblikovali po mojemu sluhovoda.
Moram povedati, da so ti čepi vredni svojega denarja. So zelo učinkoviti in kvalitetni!
Po dobrih 7 letih sem končno začel uživati pod vodo in se potapljati brez strahu s ponovnim vnetjem ušesa.
Zato iskreno hvala, podjetju EarExpert, za ponovno uživanje v globinah morja.

Igor Satošek

Zaupajo nam

Stranke, ki zaščito svojega sluha zaupajo nam!