Ušesne čepke lahko izdelamo že v 1-2 dneh

Motoristični čepki BikExpert

Stopnja hrupa na motorju lahko hitro presega 100 db, zato je nujno, da svoj sluh primerno zaščitite.

Do sedaj je veljalo, da za motoriste čepki niso primerni, da mora izpuh pokat in da uporabnik ob nošenju čepkov ne sliši motorja in okolice. A temu še zdaleč ni več tako, odkar EarExpert izdeluje čepke po meri tudi za motoriste.

Čepki so izdelani iz zelo kakovostnega mehkega silikona, zato ne tiščijo pod čelado ter ne ustvarjajo pritiska na uho.

Varnost na 1.mestu

S pravim protihrupnim filtrom dosežemo dušenje in obenem zelo dobro zaznavanje želenih zvokov, kot so izpuh motorja, motor, sirena intervencijskih vozil in drugi zvoki iz okolice …

Čepki tudi učinkovito znižajo šum vetra in hrupa pod čelado ter tudi po nekaj urni vožnji ne povzročajo nobene obremenitve v glavi in piska ali bolečin.


Stranka si lahko tudi sama po želji izbira barvne kombinacije

 

Primer testiranja v praksi

V lastnem laboratoriju smo izdelali različne modele čepkov z različnimi filtri in jih testirali konkretno na motorju. Pri tem smo uporabljali različno motoristično opremo, med drugim tudi zelo kakovostno (npr. shoie in x-lite čelada), pri čemer je bil po dolgi vožnji kljub dobri čeladi pisk in šum vetra moteč. Ker imamo v podjetju motoristične navdušence, smo bili še toliko bolj motivirani, da naredimo vožnjo z motorjem udobno tudi za ušesa.

Tako so nastali BikExpert čepki za motoriste, s katerimi imamo zares odlične izkušnje. Vožnja je razbremenilna in udobna, piska in šuma vetra pa se ne sliši. Ti čepki so izdelani po meri in opremljeni s pravim filtrom, zato z njimi vožnja postane zares udobna in razbremenilna. Varnosti namenjamo posebno pozornost, zato čepki prepuščajo vse pomembne zvoke iz okolja, kot so izpuh, rešilno vozilo, promet, ..

TEST OPRAVLJEN IN OCENA TESTA EXPERT DESETKA

Prepričajte se sami. Veselimo se, da tudi vi poskusite in nam zaupate vaše izkušnje.

Čepki so odlični tudi za kolesarje!

Čepki so na voljo v sledečih izvedbah:

  • po meri s filtrom – BikExpert
  • standardni s filtom- BikExpertUNI

 


Pošljite povpraševanje

Zaupajo nam