zaščita sluha v industriji

O nas

zaščita sluha v industriji zaščita sluha v industriji
zaščita sluha v industriji zaščita sluha v industriji

PRVI V SLOVENIJI!

Idejni vodja in expert na področju individualne zaščite sluha, Tim Rutt, je pričel v Sloveniji PRVI orati ledino na tem področju že pred več kot 20 leti.

Svojo poslovno pot je začel kot akustik za slušne aparate v podjetju Siemens in se po 7 letih podal na samostojno pot, z idejo in globoko željo, LJUDEM OHRANITI SLUH! To mu je tudi uspelo z zagnanostjo, izobraževanji (Nemčija, Belgija, Nizozemska, Francija), inovativnostjo (patenti) ter globoko željo narediti najboljše individualne čepke.

Podjetje pa je obogatilo tudi znanje in zagnanost njegove žene, Stefani Rutt, s področja marketinga, farmacije in zdravstva.

 

LASTEN LABORATORIJ

Za dosego odličnih in kvalitetnih izdelkov so potrebne dolgoletne izkušnje, razvoj in lasten laboratorij, na katerega smo zelo ponosni. Na osnovi teh pridobitev in nenehnih tehničnih izboljšav smo zelo strokovni, saj izdelamo vsak čepek točno po fizionomiji posameznikovega ušesa, ki se v praksi tako razlikujejo med seboj kot naš prstni odtis.

Tako je za izdelavo vsakega čepka oz. para čepkov potrebno veliko znanja in ročnih spretnosti naših inženirjev, s tem pa dosegamo maksimalno natančnost prileganja in udobnost pri vsakodnevni uporabi čepkov.

S tem pristopom, izkušnjami in znanjem smo dosegli 98,2 % zadovoljstvo uporabnikov čepkov, obenem pa hitro izdelavo, dobavo in morebitne potrebne korekcije.

 

 

zaščita sluha v industriji
zaščita sluha v industriji

 

 

CERTIFICIRANO

BONITETNA OCENA

 

Prejemniki zlate bonitetne odličnosti, so najbolj zanesljiva podjetja na trgu s trdnimi poslovnimi temelji, ki uživajo zaupanje strank in poslovnih partnerjev doma in v tujini.

Zaupajo nam

Stranke, ki zaščito svojega sluha zaupajo nam!