Standardni čepki s filtrom WORKExpert UNI

STANDARDNI ČEPKI S FILTROM – WORKExpert UNI:

Čepki so izdelani iz maksimalno mehkega silikona, v katerega je vstavljen filter z dušenjem SNR 28 db in 20 db. Čepki WORKExpert UNI so najboljši približek na tržišču čepkom, izdelanim po meri ušesa, saj ustrezajo večini sluhovodov, ne tiščijo in ne ustvarjajo pritiska v ušesu. Pritisk v ušesu se preko filtra izravna in uporabniku omogoča, da sliši okolico, sodelavce, stroj ter vse opozorilne tone.

STANDARDNI ČEPKI S FILTROM – TONExpert UNI:

Čepki so izdelani iz maksimalno mehkega silikona, v katerega je vstavljen MEMBRANSKI filter z dušenjem SNR 21 db. Čepki TONExpert UNI so najboljši približek na tržišču čepkom, izdelanim po meri ušesa, saj ustrezajo večini sluhovodov, ne tiščijo in ne ustvarjajo pritiska v ušesu. Pritisk v ušesu se preko filtra izravna in uporabniku omogoča, da sliši okolico, sodelavce, stroj ter vse opozorilne tone.

TI ČEPKI OMOGOČAJO ODLIČNO KOMUNIKACIJO NA DELOVNEM MESTU TER PO TELEFONU.

PRIPOROČILA: vodje oddelkov, pisarne, varnostni inženirji, obiskovalci v podjetjih ali na delovnem mestu, kjer je potrebna zaščita sluha in obenem odlična slišnost in komunikacija.

Kaj vsebuje paket?

  • Par čepkov;
  • priložena vrvica;
  • priročna kovinska tubica za shranjevanje.

 

Prednosti pred penastimi čepki (ali ostalimi standardnimi):

  • Filter: omogoča izravnavanje tlaka ter poskrbi, da se ne pojavljajo vrtoglavice ali bolečine v glavi, prav tako pa tudi duši prekomeren hrup ter kljub temu omogoča, da še vedno slišimo pomembne tone iz okolja in se lahko pogovarjamo.
  • Enostavno vstavljanje v uho: marsikdo ima težave s pravilnim vstavljanjem penastih čepkov, medtem ko je v tem primeru namestitev čisto enostavna in hitra.
  • Izjemna udobnost: čepki se odlično prilegajo in ne tiščijo.
  • Neprimerno boljša higiena: čepke se lahko umiva z vodo in milom, pri čemer pripomorejo preprečevati vnetja in poškodbe v sluhovodih.

 

Dušenje zvoka

  ExpertUNI
SNR 28 dB
SNR 20 dB
SNR (komunikacijski) 21 dB

Pošljite povpraševanje

Zaupajo nam